Rakennustuotteet

FinnEPS Elementeillä ja Harkoilla aikaansaadaan kustannustehokkaat sekä energiaa säästävät rakenteet kevyesti ja nopeasti.

Tuotteiden edut ovat vertaansa vailla, kun rakenteilta halutaan kestävyyttä, energiatehokkuutta, asentamisen nopeutta ja helppoutta. FinnEPS Elementti- ja Harkkotuotteet tarjoavat myös entistä laajemmat mahdollisuudet rakenteiden mitoittamiselle ja suunnittelulle. FinnEPS Rakennustuotteiden suunnittelumateriaalit löytyvät ProdLib-palvelusta, josta suunnittelijat voivat ladata koko tuotevalikoimamme AutoCAD-ohjelmaan. Materiaalipankki kattaa kaikki harkkotuotteet sekä antura- ja elementtituotteet. Tuotekirjastoomme sisältyvät DWG ja PDF -tiedostojen lisäksi tarkat tuotetiedot.

FinnEPS Harkot soveltuvat niin seinä- kuin perustusrakenteisiin. Valikoimastamme löytyy erilaisia harkkomalleja 200 mm seinävahvuudesta aina 450 mm vahvuuksiin, matalaenergiatasosta passiivitasoon. FinnEPS Harkoilla perustettaessa perustustapa on täysin vapaa; harkot soveltuvat niin antura- kuin paaluperustuksiin.

Kivitalojen runkomateriaalina harkko voidaan pinnoittaa niin sisä-, kuin ulkopuolelta lukemattomin eri tavoin. Sisäpinnat esim. kipsilevyttämällä tai laatoittamalla. Yleisimmät ulkopinnoitustavat Suomessa ovat rappaus ja puuverhous.

Harkot

  • FinnEPS Insert-harkkomalliston tuotteet teknisesti vaativiin energiatehokkaisiin rakenteisiin
  • FinnEPS EPS-harkkomalliston tuotteet energiatehokkaisiin rakenteisiin
  • Muut rakennustuotteet kokonaisrakenteen viimeistelyyn

Elementit

  • FinnEPS Lattiaelementti FLE220 ala- ja välipohjarakenteisiin
  • FinnEPS Kattoelementti FKE330 yläpohjarakenteisiin
  • FinnEPS Seinäelementti FSE runkorakenteisiin