Yritys

EPS-muotoilun ammattilainen vuodesta 1989

FinnEPS on perheomisteinen tehdas Kokemäellä, Satakunnassa. Olemme erikoistuneet muotoonvalettujen EPS-tuotteiden suunnitteluun, valmistukseen ja kehitykseen. Tehdaskiinteistömme sijaitsee vesitornin juurella junaradan vieressä hyvien kulkuyhteyksien päässä suuremmista kaupunkikeskittymistä.

Palvelumme koostuvat tuotteen suunnittelusta, sekä muottityökalujen ja protomallien valmistuksesta, aina tuotteen sarjatuotantoon saakka. Tuotevalikoimamme on laaja; pitäen sisällään mm. rakennusharkko- ja elementtituotteet, pakkauslaatikot kala- ja elintarviketeollisuuteen, sekä erilaiset puutarhakäyttöön soveltuvat EPS-tuotteet ja tilauksesta suunnitellut ja valmistetut yksilölliset tuotteet käyttötarkoituksen mukaan.

Samoissa tiloissa toimii myös oma pieni elementtitehtaamme, jossa valmistamme energiatehokkaita kivitalojen valmiselementtejä rakennusteollisuudelle, sekä pientalorakentajille.

Toimintamme perustuu luotettavuuteen, joustavuuteen sekä laatuun ja ammattitaitoon, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun sekä tuotteet.

Vuonna 2018 saimme kunnian vastaanottaa Kokemäen Vuoden Yrittäjä-palkinnon. Lue lisää

FinnEPS Oy