Tutustu kattavaan valikoimaamme ja varmista rakennusprojektisi onnistuminen FinnEPS tuotteilla.

Erinomaisen lämmöneristävyyden ja kustannustehokkuuden ansiosta FinnEPS tuotteet ovat ihanteellisia pohjoisiin olosuhteisiin.

  Tuotteet Käyttökohteet

  Finneps Oy:n tuotanto noudattaa ISO9001 laadunhallintajärjestelmän mukaisia standardeja.

  Kestäviä ja energiatehokkaita ratkaisuja kattorakenteisiin ja välipohjiin

  FLE- ja FKE-elementit tarjoavat erinomaisen ratkaisun rakennusprojekteihin, yhdistäen keveyden, kustannustehokkuuden ja helpon asennettavuuden. Nämä EPS-elementit takaavat hyvän lämmön- ja ääneneristyksen sekä kosteusteknisen turvallisuuden, tehden niistä ihanteellisen valinnan nykyaikaiseen rakentamiseen.

  FLE Elementit FKE Elementit

  FinnEPS harkot

  FinnEPS Harkot tarjoavat monipuolisia ratkaisuja seinä- ja perustusrakenteisiin, ja ne soveltuvat niin antura- kuin paaluperustuksiin.

  Lue lisää

  Käyttökohteet

  FinnEPS-harkkotuotteilla on rakennettu jo tuhansia erilaisia kohteita, joilla kaikilla on ollut yhteinen, nykyajan ja tulevaisuuden rakentamisen vaatimukset täyttävä kriteeri: energiatehokkuus.

  FinnEPS Harkko- ja Elementtituotteilla toteutetaan mm. uima-altaita, perustuksia, kellareita, halleja, muureja, sekä tietysti asuinrakennuksia, kuten pientaloja, rivitaloja ja kerrostaloja.

  Pientalot

  FinnEPS rakennustuotteilla on rakennettu energiatehokkaita kivitaloja Suomessa jo vuodesta 2000 lähtien. FinnEPS Harkko onkin ensimmäinen suomalainen betonivalettava eristeharkko, jonka ympärille on kasvanut oma kattava rakennustuoteperhe.

  Lue lisää

  Perustukset

  FinnEPS Harkko- ja Elementtituotteet tarjoavat kustannus- ja energiatehokkaat ratkaisut erilaisiin perustustapoihin! Tuotteillamme toteutetaan pientalon, rivitalon, kerrostalon, hallin ja minkä tahansa kiinteistön perustukset.

  Lue lisää

  Uima-altaat

  Uima-altaat ovat yleistyneet viime vuosina huimasti ja niitä löytyykin jo usean suomalaisenkin kodin pihalta. FinnEPS on toimittanut rakennusmateriaaleja uima-altaisiin jo vuosien ajan ja meiltä saat myös vinkit altaisiin tarvittavien lisäosien ja laitteiden hankkimiseksi.

  Lue lisää
  Ympäristömerkintä

  Joutsenmerkitty rakentaminen

  FinnEPS Rakennustuotteet on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

  Lue lisää