Valikoimastamme löytyy erilaisia harkkomalleja 200 mm seinävahvuudesta aina 450 mm vahvuuksiin, matalaenergiatasosta passiivitasoon.

FinnEPS Harkoilla perustettaessa perustustapa on täysin vapaa; harkot soveltuvat niin antura- kuin paaluperustuksiin.

  Tuotteet

  Finneps Oy:n tuotanto noudattaa ISO9001 laadunhallintajärjestelmän mukaisia standardeja.

  FinnEPS harkot

  FinnEPS Harkot soveltuvat seinä- ja perustusrakenteisiin sekä kivitalojen runkomateriaaliksi. Harkot voidaan pinnoittaa sisä- ja ulkopuolelta monin tavoin, kuten kipsilevyttämällä, laatoittamalla, rappaamalla tai puuverhouksella.

  Harkkotoimitukset ovat nopeita ja toimitetaan täysinä harkkopakkauksina neliömäärien mukaisesti, tehden niistä erinomaisen valinnan pientalojen runkomateriaaliksi.

  Tuotekehityksemme on jatkuvaa, ja seuraamme aktiivisesti rakennusalan ohjeistuksia varmistaaksemme tuotteidemme ajantasaisuuden ja laadun.

  Kulmaharkot

  FinnEPS-harkkomallistossa on erikseen kulmaharkot jokaista harkkomallia kohden. Erillisiä kulmapaloja ei siis ole, vaan kulmaharkko on samalla moduulimitoituksella toteutettu täysimittainen harkko. Kulmaharkkoa käytetään kulmarakenteissa rakennuksen nurkkakohdissa, päädyissä, sekä mahdollisesti myös ikkuna- ja oviaukkojen reunoissa.

  Kulmaharkko tulee työstää asennusvaiheessa haluttuun kulmarakenteeseen sopivaksi poistaen sahaamalla pala eristettä päätyharkon sivusta, jotta harkkorakenteen betoni- ja raudoitustila saadaan jatkettua yhtenäisesti myös nurkkakohdalla (kts. kuvat alla).

  Kulmaharkot

  Antura

  FinnEPS ANTURA on heti asennusvalmis perustuselementti anturaperustuksiin kaikkiin rakennuskohteisiin: pientaloihin, rivitaloihin, halleihin, tehdasrakennuksiin..

  Lue lisää

  Käyttökohteet

  FinnEPS-harkkotuotteilla on rakennettu jo tuhansia erilaisia kohteita, joilla kaikilla on ollut yhteinen, nykyajan ja tulevaisuuden rakentamisen vaatimukset täyttävä kriteeri: energiatehokkuus.

  FinnEPS Harkko- ja Elementtituotteilla toteutetaan mm. uima-altaita, perustuksia, kellareita, halleja, muureja, sekä tietysti asuinrakennuksia, kuten pientaloja, rivitaloja ja kerrostaloja.

  Pientalot

  FinnEPS rakennustuotteilla on rakennettu energiatehokkaita kivitaloja Suomessa jo vuodesta 2000 lähtien. FinnEPS Harkko onkin ensimmäinen suomalainen betonivalettava eristeharkko, jonka ympärille on kasvanut oma kattava rakennustuoteperhe.

  Lue lisää

  Perustukset

  FinnEPS Harkko- ja Elementtituotteet tarjoavat kustannus- ja energiatehokkaat ratkaisut erilaisiin perustustapoihin! Tuotteillamme toteutetaan pientalon, rivitalon, kerrostalon, hallin ja minkä tahansa kiinteistön perustukset.

  Lue lisää

  Uima-altaat

  Uima-altaat ovat yleistyneet viime vuosina huimasti ja niitä löytyykin jo usean suomalaisenkin kodin pihalta. FinnEPS on toimittanut rakennusmateriaaleja uima-altaisiin jo vuosien ajan ja meiltä saat myös vinkit altaisiin tarvittavien lisäosien ja laitteiden hankkimiseksi.

  Lue lisää
  Ympäristömerkintä

  Joutsenmerkitty rakentaminen

  FinnEPS Rakennustuotteet on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

  Lue lisää