Perustukset

FinnEPS Harkko- ja Elementtituotteet tarjoavat kustannus- ja energiatehokkaat ratkaisut erilaisiin perustustapoihin! Tuotteillamme toteutetaan pientalon, rivitalon, kerrostalon, hallin ja minkä tahansa kiinteistön perustukset.

FinnEPS rakennustuotteilla on helppo toteuttaa turvalliset ja kestävät perustukset. Harkot ladotaan päällekkäin ja harkkojen sisään jääviin valuonteloihin asennetaan ladonnan yhteydessä betoniteräkset, sekä tarvittavat tartunnat alaohjauspuuta varten. Lopuksi rakenne valetaan täyteen betonilla pumppuvaluna.

Mikä FinnEPS Harkko?

FinnEPS Harkkoja on saatavissa kolmea eri vahvuutta: 200, 350 ja 450 mm. FinnEPS200-harkolla valutila on 100 mm, FinnEPS350-harkolla 140 mm ja FinnEPS450-harkolla 150 mm. Kohteesta ja rakennesuunnitelmista riippuu, mikä harkkomalli soveltuu perustustarkoitukseen parhaiten.

FinnEPS rakennustuotteet soveltuvat erinomaisesti mm. tuulettuvien alapohjien ja kellarillisten perustusten toteuttamiseen. Tällöin alapohjaelementtilaatasto kannatetaan rakenteen valetun runko-osuuden päälle.

Finneps Oy:n tuotanto noudattaa ISO9001 laadunhallintajärjestelmän mukaisia standardeja.

Kestäviä ja energiatehokkaita ratkaisuja kattorakenteisiin ja välipohjiin

FLE- ja FKE-elementit tarjoavat erinomaisen ratkaisun rakennusprojekteihin, yhdistäen keveyden, kustannustehokkuuden ja helpon asennettavuuden. Nämä EPS-elementit takaavat hyvän lämmön- ja ääneneristyksen sekä kosteusteknisen turvallisuuden, tehden niistä ihanteellisen valinnan nykyaikaiseen rakentamiseen.

FLE Elementit FKE Elementit

FinnEPS harkot

FinnEPS Harkot tarjoavat monipuolisia ratkaisuja seinä- ja perustusrakenteisiin, ja ne soveltuvat niin antura- kuin paaluperustuksiin.

Lue lisää

FinnEPS-harkkotuotteilla on rakennettu jo tuhansia erilaisia kohteita, joilla kaikilla on ollut yhteinen, nykyajan ja tulevaisuuden rakentamisen vaatimukset täyttävä kriteeri: energiatehokkuus.

FinnEPS Harkko- ja Elementtituotteilla toteutetaan mm. uima-altaita, perustuksia, kellareita, halleja, muureja, sekä tietysti asuinrakennuksia, kuten pientaloja, rivitaloja ja kerrostaloja.

Esitteet ja ohjeet

Tutustu FinnEPSin kattaviin esitteisiin ja ohjeisiin, joista löydät hyödyllistä tietoa ja yksityiskohtaisia ohjeita, sekä laajat tuotetiedot FinnEPS tuotteista.

Lue lisää

Toimitukset

FinnEPS toimittaa materiaalitoimitukset kaikenkokoisiin kohteisiin valmiiden suunnitelmien mukaisesti, varmistaen että toimitukset tapahtuvat ajallaan ja sujuvasti.

Lue lisää

Suunnittelijalle

Tutustu FinnEPS Rakennustuotteiden yksityiskohtaisiin suunnitteluohjeisiin ja detaljeihin lataamalla materiaalikirjastomme ProdLib Managerista.

Lue lisää
Ympäristömerkintä

Joutsenmerkitty rakentaminen

FinnEPS Rakennustuotteet on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Lue lisää