Uima-altaat

Uima-altaat ovat yleistyneet viime vuosina huimasti ja niitä löytyykin jo usean suomalaisenkin kodin pihalta. FinnEPS on toimittanut rakennusmateriaaleja uima-altaisiin jo vuosien ajan ja meiltä saat myös vinkit altaisiin tarvittavien lisäosien ja laitteiden hankkimiseksi.

Uima-altaat sijoitetaan yleensä piha-alueelle, ja ne voidaan upottaa maahan tai sijoittaa maanpinnan yläpuolelle. Altaan varustaminen katteella helpottaa ylläpitoa ja vähentää huoltotarvetta, ja markkinoilla on saatavilla monia katevaihtoehtoja. Allas huomioidaan usein jo kiinteistön suunnitteluvaiheessa, jolloin sen toteuttaminen rakennuksen sisään on vaivattominta.

Mikä FinnEPS Harkko?

Optimaalisin harkko uima-altaisiin on FinnEPS350-harkko normaalilla EPS-välikkeellä. FinnEPS350-harkolla altaan kantavaksi runkorakenteeksi muodostuu 140 cm vahva teräsbetonirakenne, jota ympäröi 130 ja 80 cm vahvuiset erittäin lämpöeristävät EPS-seinämät. Hyvin eristetty uima-allas pitää uintiveden lämpötilan pitkään miellyttävällä tasolla ja toki tekniikalla lisävarusteltuna altaan lämpötila on myös hyvin tarkasti säädettävissä toivottuihin lukemiin.

Pinnoitusvaihtoehtoja altaille löytyy useita. Sisäpuolella voidaan käyttää esim. kermiä tai allaspussia, myös laatoitus on mahdollinen ja helppo toteuttaa. Ulkopuolen pinnoitus riippuu paljolti asennustavasta, sekä pihan muusta arkkitehtuurista. Allas on helppo mukauttaa esim. asuinrakennuksen tyyliin sopivaksi.

Finneps Oy:n tuotanto noudattaa ISO9001 laadunhallintajärjestelmän mukaisia standardeja.

Yhteistyökumppanimme uima-allastoimituksissa

Pool4you
LAtaa esite

FinnEPS harkot

FinnEPS Harkot tarjoavat monipuolisia ratkaisuja seinä- ja perustusrakenteisiin, ja ne soveltuvat niin antura- kuin paaluperustuksiin.

Lue lisää

FinnEPS-harkkotuotteilla on rakennettu jo tuhansia erilaisia kohteita, joilla kaikilla on ollut yhteinen, nykyajan ja tulevaisuuden rakentamisen vaatimukset täyttävä kriteeri: energiatehokkuus.

FinnEPS Harkko- ja Elementtituotteilla toteutetaan mm. uima-altaita, perustuksia, kellareita, halleja, muureja, sekä tietysti asuinrakennuksia, kuten pientaloja, rivitaloja ja kerrostaloja.

Esitteet ja ohjeet

Tutustu FinnEPSin kattaviin esitteisiin ja ohjeisiin, joista löydät hyödyllistä tietoa ja yksityiskohtaisia ohjeita, sekä laajat tuotetiedot FinnEPS tuotteista.

Lue lisää

Toimitukset

FinnEPS toimittaa materiaalitoimitukset kaikenkokoisiin kohteisiin valmiiden suunnitelmien mukaisesti, varmistaen että toimitukset tapahtuvat ajallaan ja sujuvasti.

Lue lisää

Suunnittelijalle

Tutustu FinnEPS Rakennustuotteiden yksityiskohtaisiin suunnitteluohjeisiin ja detaljeihin lataamalla materiaalikirjastomme ProdLib Managerista.

Lue lisää
Ympäristömerkintä

Joutsenmerkitty rakentaminen

FinnEPS Rakennustuotteet on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Lue lisää