Pientalot

FinnEPS rakennustuotteilla on rakennettu energiatehokkaita kivitaloja Suomessa jo vuodesta 2000 lähtien. FinnEPS Harkko onkin ensimmäinen suomalainen betonivalettava eristeharkko, jonka ympärille on kasvanut oma kattava rakennustuoteperhe.

Tuotteillamme toteutettuja kohteita:

Finneps Oy:n tuotanto noudattaa ISO9001 laadunhallintajärjestelmän mukaisia standardeja.

Kestäviä ja energiatehokkaita ratkaisuja kattorakenteisiin ja välipohjiin

FLE- ja FKE-elementit tarjoavat erinomaisen ratkaisun rakennusprojekteihin, yhdistäen keveyden, kustannustehokkuuden ja helpon asennettavuuden. Nämä EPS-elementit takaavat hyvän lämmön- ja ääneneristyksen sekä kosteusteknisen turvallisuuden, tehden niistä ihanteellisen valinnan nykyaikaiseen rakentamiseen.

FLE Elementit FKE Elementit

FinnEPS harkot

FinnEPS Harkot tarjoavat monipuolisia ratkaisuja seinä- ja perustusrakenteisiin, ja ne soveltuvat niin antura- kuin paaluperustuksiin.

Lue lisää

FinnEPS-harkkotuotteilla on rakennettu jo tuhansia erilaisia kohteita, joilla kaikilla on ollut yhteinen, nykyajan ja tulevaisuuden rakentamisen vaatimukset täyttävä kriteeri: energiatehokkuus.

FinnEPS Harkko- ja Elementtituotteilla toteutetaan mm. uima-altaita, perustuksia, kellareita, halleja, muureja, sekä tietysti asuinrakennuksia, kuten pientaloja, rivitaloja ja kerrostaloja.

Esitteet ja ohjeet

Tutustu FinnEPSin kattaviin esitteisiin ja ohjeisiin, joista löydät hyödyllistä tietoa ja yksityiskohtaisia ohjeita, sekä laajat tuotetiedot FinnEPS tuotteista.

Lue lisää

Toimitukset

FinnEPS toimittaa materiaalitoimitukset kaikenkokoisiin kohteisiin valmiiden suunnitelmien mukaisesti, varmistaen että toimitukset tapahtuvat ajallaan ja sujuvasti.

Lue lisää

Suunnittelijalle

Tutustu FinnEPS Rakennustuotteiden yksityiskohtaisiin suunnitteluohjeisiin ja detaljeihin lataamalla materiaalikirjastomme ProdLib Managerista.

Lue lisää
Ympäristömerkintä

Joutsenmerkitty rakentaminen

FinnEPS Rakennustuotteet on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Lue lisää