Teräsanturat YIT:n rivitalokohteessa

FinnEPS toimitti täysin uudenlaiset perustustuotteet; Teräsanturat YIT:n rivitalokohteeseen Espooseen. Uudiskohde Espoon Asunto Oy Finnsin Jacob on YIT Suomi Oy:n rivitalokohde, joka käsittää yhteensä neljä asuinrakennusta, sekä talousrakennuksen. Kohteessa on 30 asuntoa.

Teräsanturoita kohteeseen toteutettiin neljässä eri paaluanturakoossa: 700×700, 800×800, 700×1700 ja 800×1900 mm. Paaluanturamuottien lisäksi Teräsanturaa käytettiin myös jatkuvana nauha-anturana, sekä nauha-anturan levikkeinä ja sidepalkkeina. Kaikissa muottikorkeus 500 mm. Sidepalkkien ja nauha-anturoiden pituudet mitoitettiin perustussuunnitelmien mukaisesti, pisimmät muottielementit olivat yli viisimetrisiä.

Teräsanturan kiistattomia etuja ovat nopeus, yksinkertaisuus ja lämmöneristävyys

Vastaavien paaluanturamuottien asentaminen laudoittamalla ja levyttämällä olisi ottanut helposti aikaa 1,5 päivää/talo, kun nyt Teräsanturoilla asennamme neljän talon muotit yhdessä päivässä! Ja onhan tämä (Teräsantura) ihan ehdoton tuote myös talviolosuhteissa.” – YIT:n asentaja

Ei mitään ylimääräistä

Teräsanturassa on 150 mm vahva S-laadun palosuojattu 150EPS eristeenä ja sen teräsvahvistettu rakenne ei ylimääräisiä tuentoja tarvitse. Teräsanturoihin ei myöskään tarvitse asentaa mitään lisää tai poistaa niistä mitään valun jälkeen. Työmaa-aikaa säästyy moninkertaisesti, eikä materiaalihävikkiä tai jätettä muodostu lainkaan.

Teräsanturamuottien valun jälkeen työvaiheet kohteessa saavat edetä suunnitelmien mukaisesti ja aikataulussaan.

Myös kauttaaltaan eristetty nauha-antura toteutettiin Teräsanturalla nopeasti.

Teräsanturan muottiosat voidaan koota kerralla valmiiksi ja sijoitella valmiina muottilaatikoina paikoilleen, kuten tässä kohteessa. Suuremmissa muoteissa painoa valmiille muotille muodostuu enemmän, jolloin ne kannattaa koota muotoonsa omalla paikalllaan.

Kysy lisää tai pyydä tarjous omaan kohteeseesi!

Vastaa