Finneps pienrakennukset

Kevyet ja kestävät FinnEPS teräselementit kaikkiin pienrakennuksiin!

FinnEPS valmistaa nyt kustannustehokkaasti erilaiset pienet rakennukset kuten esimerkiksi vierasmajat, saunarakennukset, pienmökit, pihavarastot, kontit, työmaakopit, kylmävarastot jne. Rakenne on huippulämpöeristetty teräs ja se soveltuu lattia-, seinä-, ja kattorakenteeksi niin lämpimiin kuin kylmiinkin rakennuksiin.

FinnEPS Teräselementtien erilaiset ratkaisut todellakin mahdollistavat kaiken!

Kestävä teräselementeistä valmistettu pienrakennus on helppo pinnoittaa ja varustella kunkin käyttötarpeen mukaisesti. Kun rakenne on kauttaaltaan huippulämpöeristetty, voidaan rakennusta käyttää myös ympäri vuoden, sääoloista riippumatta. Valmiit moduulit ovat helposti siirreltävissä ja niiden kuljetus ei vaadi suurta kalustoa.

Ei tarvetta erilliselle perustukselle, vaan rakennus voidaan nostaa suoraan autosta vaikkapa suoralle sorapedille!

Tutustu FinnEPS pienrakennuksiin resortfinland.fi