Pientalot

FinnEPS rakennustuotteilla on rakennettu energiatehokkaita kivitaloja Suomessa jo vuodesta 2000 lähtien. FinnEPS Harkko onkin ensimmäinen suomalainen betonivalettava eristeharkko, jonka ympärille on kasvanut oma kattava rakennustuoteperhe.

FinnEPS toimittaa materiaalitoimitukset kaikenkokoisiin kohteisiin valmiiden suunnitelmien mukaisesti.

Harkkotoimitukset soveltuvat erinomaisesti pientalojen materiaalitoimituksiksi ja toimitusajat ovat yleisesti nopeita. Harkot toimitetaan neliömäärien mukaisesti täysinä harkkopakkauksina. Kunkin harkkomallin pakkauskoot ja kappalemäärät löytyvät FinnEPS Harkkojen tuotetiedoista.

Tehdasvalmiit elementtitoimitukset FLE tai FKE valmistetaan ja toimitetaan aina valmiiden suunnitelmien mukaisesti määrämittaisina. FLE eli FinnEPS Lattiaelementillä toteutetaan pientalojen ala- ja välipohjarakenteet kustannustehokkaasti ja nopeasti. FKE eli FinnEPS Kattoelementti soveltuu eri kattokaltevuuksille ja korvaa itsessään perinteisen kattorakenteen monelta osin. FLE ja FKE elementit ovat yhteensopivia kaikkien rakennetyyppien kanssa. Optimaalisin yhdistelmä elementeillä saavutetaan FinnEPS harkko- ja seinäelementtien kanssa.

Tehdasvalmiit suurelementtitoimitukset FSE valmistetaan ja toimitetaan aina valmiiden suunnitelmien mukaisesti, tarvittavat teräsraudoitteet, läpiviennit ja tuennat asennettuna. FSE elementtitoimitus säästää rakennuspaikalla tehtävää työskentelyä ja helpottaa mm. talviaikaista rakentamista merkittävästi. FSE elementtitoimituksia toteutetaan sokkelista alkaen kaikkiin asuinkerroksiin saakka, jolloin kokonainen kerros on aina asennuksen jälkeen betonivalua varten valmis.

FinnEPS Elementeillä toteutetaan isotkin rakennuskohteet kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Oma elementtiosastomme valmistaa mittatarkat perustus-, seinä-, ala-, väli- ja yläpohjaelementit siistissä ja lämpimässä tehtaassamme, jolloin elementit ovat rakennuspaikalle toimitettaessa asennusvalmiita.

Kauttamme saat tarvittaessa myös vinkit suunnittelijoista, sekä asentajista. Detaljikirjastoamme kehitetään edelleen ja se on suunnittelijoiden vapaasti käytettävissä suunnittelutyön tueksi.

Ota yhteys myyntiimme: myynti@finneps.fi


Tuotteillamme toteutettuja kohteita:


FinnEPS Harkko- ja Elementtituotteet ovat myös Joutsenmerkkikriteeristön vaatimukset täyttäviä ja soveltuvat Joutsenmerkittyjen rakennusten rakentamiseen!