Rakennustuotteet

FinnEPS on valmistanut betonivalettavia rakennustuotteita omalla tehtaallaan Kokemäellä vuodesta 1999 lähtien. Kaikilla FinnEPS Harkkotuotteilla on GTIN-koodit ja ne löytyvät globaalista GS1-rekisteristä, sekä RT Rakennnustuotetietokannasta.

FinnEPS Rakennustuotteet kuuluvat Rakennusmateriaalien M1 päästöluokkaan ja niiden valmistuksessa noudatetaan ISO9001 laadunhallintastandardeja.

Kaikki FinnEPS Harkko- ja Elementtituotteet on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa. Suomen ensimmäinen Joutsenmerkitty omakotitalo on rakennettu FinnEPS harkoilla ja se valmistui vuonna 2020 Kaarinaan.

FinnEPS Harkko- ja Elementtituotteilla toteutetaan mm. asuinrakennuksia, kuten pientaloja, rivitaloja ja kerrostaloja, sekä uima- altaita, perustuksia, kellareita, halleja ja muureja.

Erinomaisen lämmöneristävyytensä ansiosta, EPS-eristetyt rakennustuotteet ovat ylivertaisia pohjoiseen rakennusilmastoon. Kevyt materiaali on helposti käsiteltävä ja tekniset ominaisuudet vähentävät työvaiheita. Kaikki valmistamamme rakennustuotteet ovat energia- ja kustannustehokkaita.

Tutustu lisää:

Tuotanto noudattaa ISO9001 laadunhallintavaatimusstandardeja ja kaikki FinnEPS Harkkotuotteet ovat tutkittuja, CE-hyväksyttyjä ja avainlipputunnuksella varustettuja. FinnEPS-harkot kuuluvat myös Rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.


Ota yhteyttä!

myynti@finneps.fi
www.finneps.fi