ProdLib-palvelu

FinnEPS Rakennustuotteiden kaikki detaljit ja suunnitteluohjeet ovat nyt ladattavissa maksutta ProdLib-palvelusta.

FINNEPS NYT PRODLIBISSÄ!

FinnEPS materiaalikirjasto kattaa kaikki harkkotuotteet, sekä antura- ja elementtituotteet. Detaljeja löytyy niin ala-, väli- kuin yläpohjiin ja ulkoseiniin. Kirjastosta löytyvät FinnEPS Rakennustuotteet ja Teräsanturat soveltuvat monipuoliseen energiatehokkaaseen rakentamiseen.

Tuotevalikoimasta löytyy seinä- ja perustusrakenteisiin soveltuvia harkkomalleja 200 mm seinävahvuudesta aina 450 mm vahvuuksiin; matalaenergiatasosta passiivitasoon, sekä elementtituotteet ala-, väli- ja yläpohjarakenteisiin.

FinnEPS Rakennustuotteilla perustettaessa perustustapa on täysin vapaa; FinnEPS harkot ja Teräsanturat soveltuvat niin antura- kuin paaluperustuksiin. Kivitalojen runkomateriaalina harkko voidaan pinnoittaa niin sisä-, kuin ulkopuolelta lukemattomin eri tavoin.

FinnEPS Rakennustuotteilla toteutetaan mm. asuinrakennuksia, kuten pien-, rivi- ja kerrostaloja sekä uima-altaita, perustuksia, kellareita, halleja ja muureja.

FinnEPS rakennustuotteet kuuluvat rakennusmateriaalien M1-päästöluokkaan ja niiden valmistuksessa noudatetaan ISO9001-laadunhallintastandardeja.

Tuotekirjastoon sisältyvät DWG- ja PDF-tiedostojen lisäksi tarkat tuotetiedot kuvineen sekä suunnittelu- ja työohjeet.

Lataa FinnEPS kirjasto ProdLib Managerista!

Palveluun pääset tutustumaan suoraan myös tästä: