Jatkuvat anturat

TERÄSANTURA on tehokkain ratkaisu eristettyihin jatkuviin anturaperustuksiin: Teräsantura soveltuu jatkuvissa anturaperustuksissa käytettäväksi ja sen asentaminen on nopeaa, mittatarkkaa ja vaivatonta.

Teräsanturat jatkuviin anturaperustuksiin toimitetaan joko määrämittaisina seinäminä tilauksen mukaisesti tai valmiina moduulimittaisina seinäminä. Tuotteet pakataan tiiviisti, joten ne ovat myös logistisesti kustannustehokkaita.


Yksinkertaista ja nopeaa

Teräsanturat asennetaan rakennuspaikalle toimitetuista valmiista määrämittaisista 100 mm vahvuisista eristeseinämistä.

Teräsanturat voidaan toimittaa määrämittaisina tarvittavan perustuskoon mukaan valmistettuna tai esim. moduulimitoituksen mukaisilla anturapaloilla (esim. 1000- 4000 mm pituuksilla).

Kulmaliitokset toteutetaan 1-2 porakärkiruuvia käyttäen anturoiden kulmista merkintöjen mukaan.

Teräsanturoiden kokoonpano on nopeaa ja kiinnitykset toteutetaan elementtien kulmista teräsorsiin. Rakenne on erittäin tiivis, kestävä, paloturvallinen ja hyvin lämmön eristävä.


Teräsanturan moduuliseinämien jatkaminen. Moduulimittaiset teräsanturat asennetaan lisäorsipalaa käyttäen, jolloin moduulit kiinnittyvät toisiinsa muodostaen vahvistetun liitosrakenteen. Valunaikainen tuenta voidaan varmistaa esim. 8mm U-teräksillä kuvan mukaisesti.

Teräsanturoita pystytään valmistamaan kaikissa tarvittavissa mitoissa.

Alla muutamia esimerkkikokoja:

600×500 (lxk)
600×300 (lxk)
600×200 (lxk)