FinnEPS ANTURA 2022

Uudistunut ANTURA!

FinnEPS Rakennustuoteryhmän perustustuote ANTURA on nyt entistäkin tehokkaampi! ANTURA tarjoaa ratkaisun kustannus- ja energiatehokkaiden perustusten rakentamiseen jopa yhdellä valukerralla! ANTURA on heti asennusvalmis perustuselementti anturaperustuksiin kaikkiin rakennuskohteisiin: pientaloihin, rivitaloihin, halleihin, tehdasrakennuksiin…

ANTURAN 600 mm levyinen betonitila on 200 mm korkea ja molemmin puolin 60 mm vahvoilla EPS-seinämillä eristetty. Ponttiliitokset molemmissa päissä varmistavat anturoiden tiiviin ja mittatarkan asennuksen.

Yksi antura on 1200 mm pitkä ja painaa itsessään vain reilun kilon verran. Asentaminen ja tuotteiden käsittely on siis varsin kevyttä ja nopeaa!

Raudoitteille on integroidut kannakkeet kahdessa tasossa, joka mahdollistaa myös suurempien kantavuuksien toteuttamisen yhtä tehokkaasti. Betonimenekki n. 100 l/m.

Anturakulma

ANTURAKULMA on tehdasvalmis kulmaelementti anturaperustuksiin ja se on heti asennusvalmis yhdessä ANTURAN kanssa. ANTURAKULMA on 960 mm x 960 mm ulkomitoiltaan, betonitilan leveys 600 mm ja korkeus 200 mm.

  • Nopea, kevyt ja helppo asennus
  • Tukeva muotti
  • Eristetty reunoilta, eli energiatehokas ratkaisu
  • Helppo muokattavuus viistouksiin, eri kulmille jne.
  • Edullinen
  • Soveltuu mille tahansa ratkaisulle
  • Ei erikseen koottavia osia

ANTURA-tuotteet soveltuvat käytettäväksi minkä tahansa runkojärjestelmän kanssa. Optimaalisin ja energiatehokkain kokonaisuus aikaansaadaan käyttämällä myös muissa rakenneosissa FinnEPS Rakennustuotteita!

ANTURA yhdessä FinnEPS-harkkosokkelin kanssa muodostaa kylmäsillattoman, tiiviin ja kestävän perustuksen mille tahansa rakennustyypille. Yhdessä FinnEPS Lattiaelementin kanssa myös kokonaisen alapohjarakenteen toteuttaminen onnistuu edelleen yhtä vaivattomasti ja tehokkaasti.


Made in Kokemäki

FinnEPS Rakennustuotteet valmistetaan tehtaallamme Kokemäellä ja toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa. Voit luottaa, että tuotteet valmistuvat ja toimitetaan ajallaan, sekä mahdolliset lisätoimitukset onnistuvat yhtä varmasti! Toimitusajat FinnEPS Rakennustuotteilla ovat verrattain nopeat; heti toimitettavista varastotuotteista mittatilauksena valmistettaviin muutaman viikon toimitusajalla oleviin elementtituotteisiin!

FinnEPS Oy

Ota yhteyttä myynti@finneps.fi tai

Pyydä tarjous